Herregård Design

Herregård Design AS etablerte seg i 1998. Navn og logo har firmaet fra en av Norges største og best bevarte trebygninger med sjeldent og orginalt interiør. Stilen Herregård representerer er klassisk med dagens design og god kvalitet. Det er mange spennende produkter man lett faller for hos Herregård. Gjennom Herregård Design får vi varemerkene: J-Line, pleasure of livingBastion Collections og HD Collections

Her kan du lese mer om Herregård: http://www.herregard.no/display.aspx 

Les mer
Festival

Festival AS er en av Norges ledende grossister innen interiørartikler for hus og hjem. Firmaet ble etablert i 1987 og har i dag et stort utvalg av tidsriktige produkter for enhver smak. Produktspekteret består av over 8000 varer innen glass, bestikk, serviser, gaveartikler, kjøkkenredskap, tekstil, belysning, lys/servietter, fritidsvarer, typiske sesongvarer etc. 

Gjennom Festival tar vi også inn merkene Madame, Room Seven, Enjoy design og Songvaar.

Her kan du lese mer om Festival AS: http://www.festival.no/ 

Les mer
Snö of Sweden

SNÖ of Sweden ble dannet i 2002. Selskapet har som mål å gi kundene sine en ekstra "touch of beauty". Designteamet i SNÖ of Sweden utvikler hver kolleksjon ved å kombinere klassiske, tidløse materialer som krystaller og ferskvannsperler med lær, glass, tekstil og kunstige stener. Smykkene fra SNÖ of Sweden blir produsert på egen fabrikk i Sverige og designteamet ledes av merkets grunnlegger.

Alle smykkene er nikkeltestet.

Her kan du lese mer om SNÖ of Sweden: http://snoofsweden.no/snoe-of-sweden/company 

Les mer
IB Laursen

IB Laursen er et dansk varemerke som er en av Skandinavias førende trendsettere i bransjen. Firmaet har holdt det gående i over 40 år, med et stadig økende produktutvalg.  Mottoet til firmaet er "tendence of life", hvilket indikerer målsettingen om å stadig være litt i forkant av trender i markedet og levere varer av høy kvalitet. Produktene varierer i stil, fra sjarmerende brukskunst til tidløst moderne.

Les mer om IB Laursen APS her: http://www.iblaursen.dk/Default.aspx?ID=2 

Les mer
Chic Antique Denmark

Chic Antique er et dansk firma. Det startet som en drøm i Sør-Frankrike. Inne i landet, hvor få turister gjerne tar turen, på tradisjonelle markeder der fortidens herligheter befinner seg på de gamle slitte markedsbordene og i falleferdige trekasser. Det var disse forsømte herlighetene gründerne av Chic Antique ville gi en fremtid, og dermed startet virksomheten. Chic Antique har i dag et sortment av brukskunst, som holder seg tro mot "Chic Antique" stilen. Varene preges av det unike og rustikke blandet sammen med en god dose fransk romantikk. Chic Antique sier så fint: Drømmer skal utleves, ellers forblir de drømmer.

Hvis du ønsker å lese mer om merket kan du gå inn her: http://chicantique.dk/ 

Les mer
NoraNorway

Grunntanken bak NoraNorway er å lage noe fint som er trendy, og som man har råd til. På denne måten kan kvinnen ”i gaten” føle seg flott og stilig. NoraNorway ble grunnlagt i 2008. De er nå å finne i flere land, og deres populæritet er økende. Kolleksjonen deres består av ferskvannsperler, krystaller, lær, og glass. Smykkene er sølvforgylt og nikkelfri.

Les mer
La Finesse

La Finesse er et dansk firma. De startet opp som en liten virksomhet for ett par år siden, men de har opplevd en svært økende populæritet siden den gang, og har nå syv ansatte. De designer og produserer boligtilbehør og brukskunst, inspirert av det franske. Deres varesortiment er en blanding av det rustikke, og den romantiske stilen. Varene sine får de laget i Kina og India.

Les mer
Lisbeth Dahl

Lisbeth Dahl er et dansk varemerke. Deres produkter er designet og videreutviklet av deres eget design team i Danmark, og de er opptatt av kvalitetsprodukter til en akseptabel pris. Varesortimentet deres strekker seg fra møbler til hårpynt, og de har et stort utvalg av varer i de ulike kategoriene. Blant annet har deres smykkestativ, paraplyer, rammer og toalettvesker vært svært populære, og de gir ut en ny kolleksjon to ganger i året. De utvider til stadighet, og er et velkjent varemerke i mange land.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.lisbethdahl.dk/

Les mer
Terrigeno

Terrigeno har spesialisert seg på naturbaserte velvære produkter, og har basert utviklingen av firmaet på fire grunn prinsipper: Høy kvalitet, respekt for miljøet, videreføring av gamle tradisjoner samt utvikling av nye produkter, og sosialt ansvar ved produksjon av produktene. De fører blant annet merker som Durance, og Angel`s spa.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.terrigeno.no

Les mer
Miljøgården
Miljøgården er en av Sveriges ledende grossister innen interiør artikler. Deres varer finnes i mange butikker i Skandinavia.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.miljogarden.com
Les mer
Bloomingville
Bloomingville er et dansk varemerke, og står selv bak største delen av designet på varesortimentet. I tillegg supplerer de med spesielle vintage produkter fra eksklusive leverandører i Sydøst-Asia og Afrika. Deres unike stil er en blanding av rå produkter med en tvist av nordisk/skandinavisk design, og reproduksjon av produkter inspirert av fransk brocante.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.bloomingville.dk/
Les mer
Jeanne d'Arc Living

Jeanne d'Arc Living er et dansk varemerke som er inspirert av den Fransk/Nordiske landstilen. Det meste av produktene er håndlaget, og de produserer kort, lys, velvære produkter, servise, møbler og tekstiler. De har også sitt eget livsstil magasin som utgis 8 ganger i året.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.jeannedarcliving.dk/

Les mer
Sagen Vintage Design

Sagen Vintage Design er en norsk bedrift. Deres vareutvalg består av postkort, gavelapper, bilder, fyrstikkesker, strykemerker, lys, servietter, puter, vesker, sjal og klær. Motivene på produktene deres er hentet fra gamle franske postkort, og er fra årene etter 1900- tallet. De ønsker at produktene skal gjenspeile noe av kvaliteten og atmosfæren i de gamle motivene, og er derfor nøye i utvelgelsen av papirkvalitet og trykk.
Ønsker du å lese mer kan du trykke her http://www.sagenvintagedesign.no/

Les mer
© 2011 | De små gleder | Tel: 95 87 87 10 | E-post: post@desmagleder.no