Betingelser for nettkjøp hos de små gleder

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før selve bestillingen bekreftes av deg. Det tas forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt. Det tas også forbehold om at farge og mål kan avvike noe i forhold til den oppgitte informasjonen på produktene. Det tas også forbehold om trykkfeil.

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss innen 1 - 6 virkedager etter at ordren er mottatt, forutsatt at betaling er registrert i vårt system. Kunder i Bergensområdet kan etter avtale hente varene i vår butikk i Marken 23.

Frakt
Vi sender varene som servicepakke med Posten, og frakten utgjør kr. 99,- opptil varekjøp på kr 1000,-. Over det er det fraktfritt. 

Betaling
Kjøpet kan enten betales med kort (vanlig bankkort - Visa/MasterCard).


Alternativt, som forskuddsbetaling via nettbanken din. Vårt kontonummer er: 1503 38 54193, men dette vil også fremgå av ordrebekreftelsen vi sender deg når handelen er gjennomført. Dersom du velger forskuddsbetaling som alternativ, vil vi reservere varen i inntil 3 dager i påvente av at betalingen er registrert hos oss. Ved unnlatt betaling vil bestillingen kanselleres.

Kortinformasjon
Når du handler med kort hos de små gleder, blir betalingen behandlet av PayEx, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Personopplysninger
de små gleder behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Rutiner for retur av varer

a. Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene må du snarest gi melding til oss (epost/telefon) og vi vil så langt det er mulig stoppe ordren fra forsendelse. Eventuelt innbetalt beløp (kort eller forskudd) vil bli refundert din konto. Dersom varen allerede er sendt fra oss, gjelder reglene om Angrerett (se under). Merk at du da må betale returporto for varen.

b. Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må snarest mulig gi oss skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). Er pakken din skadet ved henting må du ta kontakt med Posten og fylle ut et eget skademeldingsskjema. Husk også å ta vare på originalemballasjen.

c) Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 da¬ger fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand (ubrukt og feilfri) som du mottok den, i originalemballasjen, og legger ved utfylt angreretts¬skjema (som lå vedlagt i forsendelsen). Du vil da få tilbakeført det du har betalt, men du som kjøper må betale returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Salgs- og bestillingsvarer kan ikke returneres eller byttes. Klær kan bare byttes hvis vi har aktuell størrelse på lager. Porto ved retur og ny forsendelse vil da bli belastet.
Det er kundens ansvar å pakke varene forsvarlig så de ikke tar skade under returen. Dersom varen er skadet, vil ikke pengene for kjøpet bli refundert.
Dersom varen ikke blir hentet på postkontoret, vil vi etter en tid få varene i retur. Vi vil da belaste kunden for de kostnader som påløper ved returen.

© 2011 | De små gleder | Tel: 95 87 87 10 | E-post: post@desmagleder.no